Borówka, Jarzębina i Żurawina Stovit na ostatkowej uczcie

11 lutego 2016, dodał: ACHA PR
Artykuł zewnętrzny

Dodatki do mięs i serów Stovit idealnie komponują się zarówno z przystawkami, jak i daniami głównymi.  Borówka, Żurawina i Jarzębina to produkty niskosłodzone, które dzięki niskiej zawartości cukru mogą być z powodzeniem wykorzystywane w kuchni przez osoby dbające o sylwetkę. Dodatki do mięs i serów dobrze komponują się z wieloma gatunkami serów. Wszelkie rodzaje mięs dzięki nim nabierają jeszcze bardziej szlachetnego smaku. Żurawina to źródło energii a także skarbnica żelaza, witaminy C i błonnika. Żurawina to także prawdziwa ozdoba stołu – wspaniały rubinowy kolor i wyjątkowy smak. Z kolei owoce jarzębiny zawierają wiele kwasów organicznych, głównie kwas askorbinowy, czyli popularną witaminę C, a także duże ilości witaminy A. Borówka czerwona to źródło wapnia, magnezu, fosforu oraz witaminy A i C.

 

Cena: ok. 5 zł

www.stovit.com.plpremium_jarzebina_2015



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...