Miecznik z grilla

8 kwietnia 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny
Miecznik z grilla z rukolą

Składniki:
4 steki z miecznika
2 łyżeczki oliwy z oliwek
1/2 łyżeczki soli i pieprzu
4 szklanki rukoli lub szpinaku
1/4 szklanki oliwy
½ kg pomidorków koktailowych
Garnish: posiekana natka pietruszki
Przygotowanie:
Ryby oprószyć solą i pieprzem, pokropić oliwą i grillować raz obracając od 8 do 10 min. Rukolę skropić oliwą, dodać przekrojone na pół pomidorki, na wierzch ułożyć rybę. Rybę polać 1 łyżką oliwy. Udekorować pietruszką. Można podawać z paluszkami chlebowymi i oliwkami.



FORUM - bieżące dyskusje

Straciłam dwa zęby. Gdzie wstawiać …
Implanty też mają skutki uboczne, bo to metal, obce ciało w dziąśle...
Przyda się dziecku tablet?
Laptop jest najbardziej uniwersalny...
Problemy z PPK
Ja tam liczę na siebie, a nie na narzucone przez państwo opcje, które...
Cała prawda o mężczyznach
Faceci działają tylko w swoim interesie, zauważyłam już dawno, że nie kierują się uczuciami...