Grillowana ośmiornica

7 kwietnia 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny
Grillowana ośmiornica
Składniki:
250 g gotowanej ośmiornicy
1 łyżka słodkiej papryki
100 g posiekanej mięty
25 ml oliwy z oliwek
1 łyżka octu
sól i pieprz
Wymieszać oliwę z octem, papryką, włożyć ośmiornicę, doprawić solą i pieprzem. Zmieszać i pozostawić na 10 min. Grillować ośmiornicę przez 20-30 sekund z każdej strony, sprawdzając, każdy kawałek. Zdjąć z grilla, polać marynatą i posypać miętą.



FORUM - bieżące dyskusje

Straciłam dwa zęby. Gdzie wstawiać …
Implanty też mają skutki uboczne, bo to metal, obce ciało w dziąśle...
Przyda się dziecku tablet?
Laptop jest najbardziej uniwersalny...
Problemy z PPK
Ja tam liczę na siebie, a nie na narzucone przez państwo opcje, które...
Cała prawda o mężczyznach
Faceci działają tylko w swoim interesie, zauważyłam już dawno, że nie kierują się uczuciami...