Ryba w słodko kwaśnej marynacie

9 czerwca 2014, dodał: apitak777
Artykuł zewnętrzny

1 kg filetów ryby morskiej

Marynata;ryb

1/2 szkl oleju, po 2 łyżki sosu sojowego, octu winnego, wódki, keczupu, sól, pieprz – składniki wymieszać.

Oczyszczone filety posmarować powstałą marynatą, ułożyć na tacce, piec na grillu. Co jakiś czas polewać marynatą. Ryba jest świetna.

 

 



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Motyle w obiektywie
Gdzie one latają o tej porze roku? Ja ich w moich okolicach nie spotykam....
Motyle w obiektywie
https://w.fotka.com/024/123/2e6b905b31.jpg https://w.fotka.com/024/123/9ea41a32b6.jpg https://w.fotka.com/024/123/830abd9232.jpg https://w.fotka.com/024/123/38604270b6.jpg https://w.fotka.com/024/123/ebb4908516.jpg Rusałka Kratkowiec - Araschnia levana. Wiosenna szata barwna.
Błąd lekarski?
Nie bardzo wierzę , że coś nie działa bo to taki organizm....
Multicooker: Philipsa czy Redmonda?
Ja nie mam i jakoś żyję ☺