Śledź z czosnkiem w oliwie

10 marca 2010, dodał: Yoko-Ono
Artykuł zewnętrzny

Składniki: 0,5 kg. filetów (matiasów), 5 ząbków czosnku, garść majeranku, 3/4 szkl. oliwy

Czosnek obrać i przecisnąć przez praskę. Śledzie pokroić na kawałki, natrzeć czosnkiem i posypać majerankiem. Układać w słoiku, zalewając oliwą. Odstawić do lodówki. Są aromatyczne już po kilku godzinach, ale można je przygotować już kilka dni wcześniej i przechowywać w lodówce.

file1268295415



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.