Jak zetrzeć miękki ser?

Avatar photo
5 marca 2010,
dodał: Emilia Stasiak
Artykuł zewnętrzny

Jeśli masz do dyspozycji tylko miękki gatunek sera, a chcesz go szybko zetrzeć na tarce – owiń go w folię i włóż do zamrażalnika. Po kilku minutach na tyle stwardnieje, że bez problemu go zetrzesz.

file1267814523



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...