Domowa kapusta kiszona

17 lutego 2010,
dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Ilość według własnych potrzeb. Kapustę poszatkować i posolić, można dodać startą marchewkę, wkładać do miski, ubić i zostawić na noc. Potem wkładać do słoików i bardzo mocno ubijać. Wytrzeć górę słoików, przykryć woreczkiem foliowym, zakręcić, odstawić w ciemne, ciepłe miejsce na 5 dni. Słoiki niech stoją w misce bo wypłynie z nich nadmiar wody. Potem trzymamy z chłodnym miejscu.

file1266404966



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...