Brokuły w sosie czosnkowym

7 lutego 2010,
dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Gotujemy w garnku wodę z dodatkiem soli. Brokuł wkładamy do wrzącej wody, nie gotujemy tylko zaparzamy przez chwilę. Potem studzimy, delikatnie dzielimy go na różyczki. Mały kubek jogurtu naturalnego mieszamy z przeciśniętymi przez praskę 2 ząbkami czosnku, dodajemy drobno pokrojony koperek, mieszamy i polewamy różyczki brokuł. Podajemy jako doskonały dodatek do mięs.

file1265564438



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...