Innowacja w parze z naturalnym smakiem – nowe Filety di Gusto od FRoSTY!
Wielbicielom produktów rybnych oraz naturalnych smaków, marka FRoSTA, proponuje jedyne na rynku Filety di Gusto zamknięte w folii przeznaczonej bezpośrednio do pieczenia. Nowe produkty dostępne są w dwóch wariantach: z sosem koperkowym i pomidorowym.
Filet di Gusto z sosem koperkowym od FRoSTY to dwa delikatne, filety z mintaja w aromatycznym sosie ze świeżo zamrożonego i posiekanego koperku z dodatkiem masła. Z kolei, Filet di Gusto z sosem pomidorowym stanowi połączenie soczystych filetów z mintaja z sosem pomidorowym. Całość doprawiona kompozycją ziół: bazylii, tymianku oraz oregano.
O wyjątkowości tej propozycji stanowi innowacyjna transparentna folia do pieczenia, w którą spakowany został produkt. Jej zastosowanie umożliwia przygotowanie Filetów di Gusto w 18 minut, bez użycia tłuszczu i brudzenia dodatkowych naczyń. Dzięki pieczeniu w folii filety pozostają aromatyczne i soczyste do momentu serwowania.
Filety di Gusto od marki FRoSTA to składniki najwyższej jakości. Stuprocentowe filety zamrożone tuż po złowieniu, są soczyste i zachowują cenne witaminy oraz sole mineralne. Dzięki specjalnym technikom filetowania nie mają ości. Na sos składają się również jedynie naturalne składniki wymienione z tyłu opakowania, na przejrzystej liście składników.
W każdym opakowaniu Filetów di Gusto zamieszczono dwie, spakowane osobno porcje ryby, co zapewnia wygodę i szybkość przygotowania. Filety FRoSTY idealnie sprawdzą się w menu osób zapracowanych, które cenią różnorodność, jakość oraz smak spożywanych posiłków. Filety w folii, zgodnie z polityką 100% naturalnego smaku FRoSTY, nie zawierają wzmacniaczy smaku, barwników, aromatów, tłuszczów utwardzonych, skrobi modyfikowanej i konserwantów.