Spaghetti z indykiem, kapustą i pomarańczami

19 października 2012,
dodał: Karolina
Artykuł zewnętrzny

120 g piersi indyka bez skóry nacieram solą czosnkową i pieprzem, piekę 30 min. z plastrami cebuli w 180 st. C. Prażę na patelni łyżkę pestek słonecznika, wrzucam szklankę sparzonych wrzątkiem pasków czerwonej kapusty. Duszę 5 minut, po czym dodaję kawałki małej pomarańczy, łyżkę musztardy z całymi ziarnami gorczycy i sól. Mieszam paski indyka z sosem i 1/2 szklanki ugotowanego razowego spaghetti.



Preferencje plików cookies

Inne

Inne pliki cookie to te, które są analizowane i nie zostały jeszcze przypisane do żadnej z kategorii.

Niezbędne

Niezbędne
Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

Wydajnościowe

Wydajnościowe pliki cookie pomagają zrozumieć i analizować kluczowe wskaźniki wydajności strony, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia dla użytkowników.