Sałatka z czerwonej kapusty

6 października 2012,
dodał: wittchen
Artykuł zewnętrzny

Składniki:
1 główka czerwonej kapusty
2 małe cebule
puszka groszku zielonego
słoik 250 ml majonezu
sól, pieprz do smaku
sok z połówki cytryny


Przygotowanie:

Kapustę pokroić na większe kawałki i ugotować w osolonej wodzie. Następnie odlać wodę, skropić sokiem z cytryny i zostawić do ostygnięcia. Zimną już drobno pokroić, dodać groszek i cebulę pokrojoną w kostkę.
Przyprawić majonezem, solą i pieprzem. Smacznego!



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...