Feta z płatkami migdałów

29 stycznia 2010, dodał: MONIKA
Artykuł zewnętrzny

podsmażone migdały 300 dag
brokuł 1 szt
ser feta 300 dag
kukurydza 1 op
jogurt naturalny 1 op
Brokuł gotujemy 5 minut, następnie dzielimy na mniejsze części, dodajemy ser, odcedzon kukurydzę, polewamy jogurtem i posypujemy płatkami.

file1264785105



FORUM - bieżące dyskusje

Odciski na palcach stóp
Im dłużej się naciska te same części stopy ,tym większe ryzyko odcisków....
Najdziwniejsze prace domowe Waszych…
Napisanie wiersza. No nie każde dziecko to materiał na poetę:)
Nocleg Rewa
Ceny i w domkach już oszalały, taniej i przyjemniej jest wyjechać za granicę, naprawdę....
Zazdrość o byłą partnerkę chłopaka…
Wiele dziewczyn jest zadrosnych, bo czują się niepewnie w związku, czyli facet...