Fontanna czekoladowa

12 stycznia 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    4 czekolady mleczne
    1/2 szklanki mleka
    cukier waniliowy
    owoce – różne
    chrupki
    żelki

      Czekoladę połamać na kostki, wrzucić do garnka, wlać pół szklanki mleka i wsypać cukier waniliowy. Podgrzewać na wolnym ogniu aż się rozpuci. Nie gotować. Wlać do fontanny. Rozkasz podniebienia !!! Pokroić np: anansa, brzoskwinie lub inne owoce w kostkę. Mogą być też chrupki, żelki lub innne według uznania. Nadziewać na wykałaczki i maczać płynącą czekoladą z fontanny.

      file1263309741



      FORUM - bieżące dyskusje

      Jak odrzucić spadek
      Ja miałam 6 miesięcy od śmierci żeby odrzucić spadek, również musiały moje dzieci odrzucić...
      Brak zadań domowych
      Co o tym sądzicie? Czy myślicie że w początkujących klasach to dobry pomysł?
      Ciekawe pomysły na drugie śniadanie…
      Mój synek lubi kabanosy, musy albo czekoladę gorzką
      Jak nabrać mięśni aby nie bolały ko…
      Fizjoterapeuta to strzał w dziesiątkę, odpowiednie ćwiczenia aktywowały mięśnie wokół kolan i jest lepiej....