Żurek domowy

10 stycznia 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    kość wędzona
    żurek śląski w butelce
    marchew
    pietruszka
    seler
    biała kiełbasa
    jajka gotowane na twardo
    sól
    pieprz
    majeranek
    ziele angielskie
    liść laurowy

      Gotujemy wywar na kości wędzonej z warzywami. Dodajemy przyprawy, żurek śląski w butelce i białą kiełbasę. Dodajemy takżę majeranek. Zagotowujemy i gotujemy jeszcze 10 minut na wolnym ogniu. Rozlewamy do talerzy, dodajemy połówki jajek oraz porcje kiełbasy białej. Podawajemy z pieczywem. Smacznego !!!

      file1263132704



      FORUM - bieżące dyskusje

      Wolontariat zagraniczny
      Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
      Cukrzyca za ciąża
      Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
      Sieć C&A
      No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
      57 proc. osób do 40 roku życia nie …
      I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...