Czekolada plastyczna

21 października 2011, dodał: Madzia444
Artykuł zewnętrzny

Wysokiej jakości  czekolada plastyczna.
Produkt na bazie najlepszych belgijskich czekolad rewelacyjnie sprawdza się przy pokrywaniu tortu oraz tworzeniu słodkich dekoracji.

Czekoladę łatwo się wałkuje. Za pomocą foremek można także wycinać z niej lub wyciskać na powierzchni najwymyślniejsze kształty.

Po uplastycznieniu można wałkować, wycinać wzorki, tworzyć figurki.  Pracuje się podobnie jak z lukrem plastycznym lub marcepanem.
Efekt wizualny i smakowy- wspaniały!

Zródła: www.cincin.pl, www.polukrowane.pl



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.