Szybki pasztet wieprzowy

12 października 2011, dodał: boni43
Artykuł zewnętrzny

składniki:

  • 2 kg.świeżego boczku pokroić w kawałki i podsmażyć
  • 30 dkg.wątroby podsmażyć
  • 30 dkg.wołowiny podsmażyć

Po wystudzeniu 2 razy zmielić przyprawić solą pieprzem , majerankiem i czosnkiem.  Włożyć do blaszki i piec w piekarniku aż ranty będą brązowe w 180c



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Korektor tuszujący siwe włosy
Ja tego używam tylko w podbramkowych sytuacjach...
Balsam do golenia?
Gilette to jednak taka klasyka dla większości facetów.
Wynajmowanie mieszkania czy kredyt …
Jak się jest nastawionym bardziej na karierę niż przesiadywanie w jednym miejscu to raczej...
Manicure w Poznaniu
Używam zwykłych lakierów, więc zmiana koloru to nie problem, kiedy tylko sobie zamarzę...