Szybki pasztet wieprzowy

12 października 2011, dodał: boni43
Artykuł zewnętrzny

składniki:

  • 2 kg.świeżego boczku pokroić w kawałki i podsmażyć
  • 30 dkg.wątroby podsmażyć
  • 30 dkg.wołowiny podsmażyć

Po wystudzeniu 2 razy zmielić przyprawić solą pieprzem , majerankiem i czosnkiem.  Włożyć do blaszki i piec w piekarniku aż ranty będą brązowe w 180c



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Jak rozmawiać z małym dzieckiem o j…
Mówmy dziecku o swoich potrzebach i uczuciach. Dawanie jasnych komunikatów – jak twoje zachowanie...
Jak poznałyście i zakochałyscie się…
Ja swojego przyszłego męża poznałam na dyskotece. To były czasy pięknej młodości,beztroskiej i niezapomnianej zabawy.
Wzór na spodniach
Choć wydaje się to kłopotliwe, stworzenie stylizacji ze spodniami we wzory nie jest...
wzdęcia
Dobrym sposobem na wzdęcia są herbatki ziołowe. Osobom, które często mają problem z uciskającymi...