Zupa brokułami, parmezanem i soją

29 czerwca 2011,
dodał: Dorota
Artykuł zewnętrzny

Wrzucam do 0,5 l wrzącego warzywnego bulionu 1/2 szklanki mrożonej włoszczyzny, 1/2 opakowania gotowanych, mrożonych brokułów i piórka cebuli. Gotuję całość 10 minut, dodaję 1/3 puszki soi, czosnek w proszku i pieprz. Na koniec posypuję 2 łyżeczkami startego żółtego sera.



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...