Surówka z porów

20 listopada 2009, dodał: KATE
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

30 dag porów

15 dag jabłek

2 łyżki śmietany

sól, cukier

cytryna

Przygotowanie:

Pory umyć. Część okrągłą, żółtą pokroić w plasterki resztę – posiekać. Posolić, pocukrzyć i polać cytryną. Jabłka umyć, utrzeć na tarce z dużymi oczkami i połączyć z porami; polać śmietaną, wymieszać.



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.