Paszteciki

18 listopada 2009, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Farsz: pokrojoną drobno cebulę smażymy na maśle, 25 dag mięsa wieprzowego mielimy w maszynce z namoczoną bułką. Dodajemy cebulę, jajko i doprawiamy solą i pieprzem. Ciasto: margarynę siekamy z 2 szkl. mąki, dodajemy pokruszone 2 dag drożdży, jajko, 1/2 szkl. śmietany i szczyptę soli. Wyrabiamy ciasto i wałkujemy.
Wykrawamy prostokąty, nakładamy farsz, zawijamy. Smarujemy rozkłóconym jajkiem, pieczemy ok 30 minut w 180″C.



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...