Kieszonki schabowe

18 listopada 2009,
dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

400 g schabu bez kości pokrój na plastry. W każdym zrób nacięcie z boku, tworząc kieszonkę. Do każdej kieszonki włóż po 4 śliwki oraz plaster sera żółtego.
Gotowe kieszonki ułóż w naczyniu zaroodpornym. Piecz pod przykryciem 30 minut w temp. 180″C. Można podawać z ryżem i sosem.



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...