„Pożywienie to najważniejszy środek do tego, aby pozostać sprawnym umysłowo i fizycznie – a jednocześnie to najrzadziej wykorzystywana droga do tego celu” (…) I nie chodzi tylko o walkę z zanikami pamięci, inteligencję oraz pamięć. Chodzi o psychikę, o walkę z depresją i melancholią, o dobre samopoczucie, o to, co nazywamy szczęściem”
Po lekturze tej publikacji na pewno znajdziesz czas i będziesz miała ochotę na samodzielne gotowanie! Książka jest niezastąpiona dla wszystkich tych, którzy chcą odżywiać się zdrowo i świadomie. Okazuję się, że nawet współczesna „zaganiana” kobieta XXI wieku, może dbać zarówno o swoją karierę, jak i o dom, rodzinę i zdrowe odżywianie. Autor wskazuję drogę, jak w prosty sposób, nie dać się omamić i dbać o własne zdrowie. Jednocześnie zdemaskowane zostają wszystkie pięknie prezentujące się produkty, których piękno to jedynie pozory.
Czy wiesz co znajduje się w wędlinach, daniach gotowych, sokach, mrożonkach, które większość z nas, z reguły na co dzień spożywa? W ich składzie występuje wiele różnych środków niebezpiecznych dla Twojego zdrowia, m. in. glutaminiany, benzoesan sodu czy aspartam. Są one przyczyną powstawania wielu nowotworów, osłabiają samopoczucie, a nawet inteligencję! Ponadto sztucznie zwiększają apetyt, przyczyniając się do powstawania nadwagi i otyłości.
Czas w końcu poznać prawdę! Postaw na jakość i zdrowie! Po przeczytaniu publikacji, na pewno nie dasz się już omamić i zrozumiesz jak w prosty sposób, odżywiać się świadomie, zdemaskujesz współczesny przemysł spożywczy i to jak rujnuje on twoje zdrowie. Książka w pełni godna polecenia, każdemu, komu zależy na zdrowiu i świadomości.
Ada
Książkę poleca Wydawnictwo Vital
Dziękujemy Wydawnictwu za udostępnienie egzemplarza recenzyjnego –
Redakcja