Zioło na kaszel

12 marca 2010, dodał: agf
Artykuł zewnętrzny

Majeranek stosowany jest najczęściej jako przyprawa kuchenna, poprawia smak pieczonych i smażonych mięs, można go także dodawać do potraw z gotowanych warzyw i do sosów.

Jednak jako, że jest to zioło, u mnie sprawdza się jako środek na kaszel – wystarczy go zalać gorącą wodą (większą ilość), przykryć żeby dobrze sie zaparzył, odcedzić i wypić. Po kilka takich szklankach kaszel przechodzi.

file1268430828



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.