Zbyt ostre

Avatar photo
1 marca 2010,
dodał: Emilia Stasiak
Artykuł zewnętrzny

Jeśli rosół czy inna zupa jest zbyt ostra, świetnie neutralizują ten smak ziemniaki puree lub marchewka. Po dodaniu zupę trzeba zagotować jeszcze raz.

file1267450755



FORUM - bieżące dyskusje

Wydarzenia w Twoim mieście !
Gdy pracowałam na drugie zmiany, omijały mnie wszystkie wydarzenia. Przez kilka lat pracowałam...
Ploteczki - ogólny Off Topic :D
A to prawda. Zastanawiają mnie te stacje badania jakości powietrza. Dziwne, że w...
Koronawirus - porady, obalanie mitó…
U mnie w pracy połowa choruje, ale na przeziębienie, nie na Stratusa, który...
Związki wyznaniowe - dlaczego powst…
Takie grupy zaspokajają jakieś konkretne potrzeby i to skłania ludzi do przynależności. Dodatkowo wspólne...