Zbyt ostre

Avatar photo
1 marca 2010,
dodał: Emilia Stasiak
Artykuł zewnętrzny

Jeśli rosół czy inna zupa jest zbyt ostra, świetnie neutralizują ten smak ziemniaki puree lub marchewka. Po dodaniu zupę trzeba zagotować jeszcze raz.

file1267450755



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...