Włoski czarny makaron spaghetti – sklep

12 marca 2013,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny
Makaron Spaghetti al Nero di Seppia.

mak

Makaron wytwarzany metodą rzemieślniczą, barwiony i aromatyzowanymi naturalnymi składnikami, suszony metodą tradycyjną. Spaghetti czarne barwione naturalnym atramentem z kałamarnicy.

Sugestie przyrządzania: Gotować przez 6-8 minut. Podawać skropione dobrą oliwą z oliwek.
250g



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...