Włoski czarny makaron spaghetti – sklep

12 marca 2013, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny
Makaron Spaghetti al Nero di Seppia.

mak

Makaron wytwarzany metodą rzemieślniczą, barwiony i aromatyzowanymi naturalnymi składnikami, suszony metodą tradycyjną. Spaghetti czarne barwione naturalnym atramentem z kałamarnicy.

Sugestie przyrządzania: Gotować przez 6-8 minut. Podawać skropione dobrą oliwą z oliwek.
250g



FORUM - bieżące dyskusje

Jak przedłużyć i zagęścić rzęsy w d…
W dzisiejszych czasach, gdy mamy na wyciągnięcie ręki wiele zabiegów upiększających i kosmetyków, warto...
Czego nie jeść przy delikatnym żołą…
Ostre potrawy i przyprawy podrażniają wyściółkę żołądka. Jeśli jeszcze nie mamy z nim problemów,...
Trening na prawidłowy oddech w czas…
Znajdź miejsce, w którym przez chwilę nikt nie będzie Ci przeszkadzał. Najlepiej gdy...
Jak urządzić łazienkę dla osoby sta…
Mieliśmy taki problem przy remocie u babci. Przede wszystkim trzeba było zapewnić tam wygodę...