Wiosenne trio na talerzu – Surówka Wiosenna

11 marca 2016, dodał: ACHA PR
Artykuł zewnętrzny

Z nadejściem jesieni na naszych talerzach pojawiają się coraz bardziej ciężkostrawne potrawy. Patrząc na taki syty posiłek z nostalgią wspominamy świeże nowalijki, jeszcze całkiem niedawno tak łatwo dostępne. Na szczęście wiosna znów może zawitać w naszej kuchni, a to wszystko za sprawą surówek Premium Marwit.

Biała kapusta, ogórek i marchew to trio, które podbije nawet najbardziej wymagające podniebienia. To nie tylko smaczna, ale przede wszystkim zdrowa przystawka.

Marwit_wiosenna_1

Mało kto wie, że biała kapusta zawiera w sobie tyle witaminy C, ile jedna cytryna! Na tym nie kończą się jej właściwości. Kapusta zawiera witaminy z grupy B, wapń, potas to tylko niektóre z nich. Dzięki nim podnosi odporność i ma dobroczynny wpływ na włosy, cerę i paznokcie. Marchew sprawi, że nasza skóra nabierze koloru, co przypomni nam letnią opaleniznę. Do istnej parady smaków dołącza ogórek, który kusi świeżością, a przy tym tak jak kapusta ma mało kalorii. Polecany jest więc szczególnie w diecie odchudzającej. Surówka Marwit nie zawiera konserwantów, co czyni ją jeszcze bardziej kuszącą.

Bogate źródło witamin na talerzu to idealna propozycja na jesienne przesilenie. Dodawaj smaczną i zdrową surówkę Wiosenną Marwit do każdego obiadu.

Cena: ok. 3,50 zł/ 300g