Warzywa na patelnię toskańskie FRoSTA – pełnia słońca i naturalnego smaku
FRoSTA Warzywa na patelnię toskańskie to unikalna mieszanka soczystej cukinii, brokułów, marchewki, pomidorów koktajlowych, cebuli i marchewki żółtej, z dodatkiem lekkiego sosu na bazie oliwy extra virgin oraz bazylii. Kolorowy mix włoskich warzyw, doskonale sprawdzi się jako samodzielne danie, dodatek lub baza do różnorodnych potraw. Jego przyrządzenie zajmuje tylko 8 minut!
Na odwrocie opakowania Warzyw na patelnię toskańskich, znajduje się QR kod, umożliwiający ściągnięcie przepisów na telefon komórkowy oraz propozycja przygotowania.
Toskania należy do jednego z najpiękniejszych regionów Europy, którego historia jest równie bogata, jak i kuchnia, którą oferuje. Jej podstawę stanowią chleb, oliwa z oliwek, wina oraz zioła: tymianek, rozmaryn, szałwia. Równie wysokie miejsce w menu tego urokliwego zakątka, zajmują warzywa, które dzięki panującemu tam słonecznemu klimatowi, smakują niepowtarzalnie.