Wyrazisty smak Żółte warzywa na patelnię zawdzięczają smażonym ziemniakom, żółtej i czerwonej papryce, kukurydzy, cebuli oraz koperkowi. Bazę Zielonych warzyw na patelnię stanowią brokuły, fasola szparagowa i groszek w strączkach. Niepowtarzalny charakter zielonej mieszance warzywnej nadają młode pędy bambusa i natka pietruszki. Czerwone warzywa na patelnię stanowią starannie dobraną kompozycję papryki, pomidorów koktajlowych i marchwi, z dodatkiem perłowej cebuli, czarnych oliwek, bazylii oraz oliwy extra vergine.
Kolorowe warzywa na patelnię marki FRoSTA to szybki sposób ma smaczny i prosty posiłek. Wystarczy kilka minut by przygotować wyśmienitą przekąskę, samodzielne danie lub pyszny dodatek do potraw. W zależności od preferencji mogą być serwowane z mięsem, rybą, ryżem lub sojowym makaronem.
Żółte, zielone i czerwone warzywa na patelnię FRoSTY zyskały przejrzystą szatę graficzną oraz żywą kolorystykę. Nowe opakowania zawierają czytelne listy składników, wzbogacone o ciekawostki dotyczące niektórych z nich. Czas przygotowania produktu podany został na froncie.
Naturalność produktów podkreślono za pomocą piktogramów: 100% naturalnego smaku, 100% bez dodatku. Produkty nie zawierają wzmacniaczy smaku, barwników i aromatów, które zostały zastąpione naturalnymi składnikami: większą ilością warzyw, przyprawami i ziołami.
Opakowania warzyw na patelnię zawierają kulinarne inspiracje, stanowiące propozycje przepisów na bazie produktów marki FRoSTA. Na foliach mieszanek warzywnych znajdują się QR kody, po których zeskanowaniu konsument otrzymuje ciekawe i oryginalne przepisy. Dzięki temu może skompletować listę zakupów już na miejscu w sklepie.
Producent: FRoSTA Sp. z o.o.
Produkty:
Żółte warzywa na patelnię
Zielone warzywa na patelnię
Czerwone warzywa na patelnię
Gramatura: 400 g
Cena: 5,99 zł
www.frosta.pl
www.facebook.com/frosta.polska