Niedawno otrzymałam do testów 3 przyprawy Vegeta:
Klasyczną Vegetę zna chyba każdy, w moim domu używa się jej do .. praktycznie wszystkiego, od zup po kotlety mielone,, zapiekanki czy inne dania, jak np. gołąbki.
Kilka dni temu pisałam też o nowe przyprawie Vegeta Natur do sałatek, którą przygotowałam ze zdrowym olejem rzepakowym.
http://kolorowoipachnacowkuchni.blogspot.com/2013/03/wiosenna-saatka-z-saata-i-pomaranczem.html
Dziś na śniadanie przetestowałam wraz z rodziną Vegetę Natur – do kefiru i twarożku.
I o ile ja nie przepadam, za przyprawami w twarożku to ta naprawdę bardzo mi posmakowała.
Twaróg zawsze przygotowuję ze śmietaną 18% i odrobiną szczypiorku.
Przyprawa nadała mu delikatnego ziołowego aromatu, z wyczuwalną cebulką. Nie dominowała co dla mnie jest ważne… a podkreśliła delikatność sera i śmietany.
Dziękuję za możliwość przetestowania tych przypraw i szczerze je polecam.