 Aby panierka nie odklejała się od kotletów, warto dodać do niej trochę soli i oleju. Następnie po usmażeniu można usunąć nadmiar tłuszczu za pomocą ręcznika papierowego.
Aby panierka nie odklejała się od kotletów, warto dodać do niej trochę soli i oleju. Następnie po usmażeniu można usunąć nadmiar tłuszczu za pomocą ręcznika papierowego.
***
Aby kotlety były pulchne, można dodać do nich odrobinę gazowanej wody mineralnej lub startego na małych oczkach surowego ziemniaka.
***

Aby podkreślić smak kotletów mielonych, warto dodać do surowego mięsa 1 łyżeczkę rozpuszczalnej kawy.
 
         
 

 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                           
                           
                          