Tradycyjna musztarda idealna do letnich smakołyków

12 sierpnia 2014, dodał: BestBrandsPR
Artykuł zewnętrzny

file1407840443

Musztardy królują w polskiej kuchni od lat. To uniwersalny dodatek do wielu dań. Jednak jak wybrać tę najlepszą, o unikalnym smaku? Warto zaufać polskiemu wyrobowi z ponad 80 – letnią tradycją.

Wytwórcza Spółdzielnia Pracy „Społem” ma w swojej ofercie aż 6 różnych wariantów smakowych – musztardę delikatesową, sarepską, kremską, chrzanową, pikantną i rosyjską. Każdy słoiczek cechuje wyjątkowy smak, uzyskany dzięki wykorzystaniu najwyższej jakości składników. Należą do nich m.in. gorczyca w różnych odmianach – w zależności od wariantu; aromatyczne przyprawy, pachnące zioła oraz ocet, wytwarzany na miejscu w drewnianych kadziach. Posiłek wzbogacony o Musztardy Kieleckie znajdzie uznanie nawet wśród najbardziej wybrednych konsumentów.

Daj się porwać łagodności

Zwolennikom tradycyjnej kuchni WSP „Społem” szczególnie poleca Musztardę Kielecką delikatesową stołową. Wyrób cechuje wykwintny smak i aksamitna konsystencja. Spośród wszystkich dostępnych odmian Musztard Kieleckich, ta jest najbardziej uniwersalna. Doskonale sprawdzi się zarówno jako dodatek do pasztetów, kiełbas, kanapek z serem
i wędliną jak i niezastąpiony składnik sałatek. Poza wskazanymi walorami Musztarda Kielecka delikatesowa stołowa ma także inną, istotną zaletę – znakomicie prezentuje się na stole. Specjał dostępny jest w eleganckim,  szklanym opakowaniu. Co ważne, produkt został nagrodzony prestiżowym godłem systemu jakości żywności „Jakość Tradycja”, potwierdzającym jego przeszło 80-letnią tradycję oraz najwyższą jakość.

Sugerowana cena: 2,29 zł /190g



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.