Testujemy produkty pomidorowe marki Cirio | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Testujemy produkty pomidorowe marki Cirio

30 stycznia 2017, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Do testowania są pomidorowe produkty włoskiej marki Cirio dla 3 blogerek (do wyboru jeden z dwóch produktów). Prosimy o zgłaszanie się w komentarzach i podanie wybranego produktu do testów wraz z adresem bloga.

Włoska marka Cirio, oferująca bogaty wachlarz produktów opartych na przetworzonych włoskich pomidorach. Idealna do każdej kuchni i na każdą okazję.

 

Pomidory bez skóry Cirio

Wywodzą się z tradycji i miłości do uprawy pomidorów. Dzięki temu stały się jednymi ze sztandarowych włoskich produktów spożywczych! Znajdziesz w nich całą naturalną mięsistość, a także smak najlepszych pomidorów. Zaraz po przekrojeniu wyczuwa się doskonałą konsystencję miąższu i pełny smak, który jest ich cechą wyróżniającą.Pomidory są idealną bazą do przygotowania sosów, świetnie pasują do mięs i dań wymagających długiego gotowania. Dzięki doskonałej jakości zachowują smak i kolor świeżych pomidorów.
Przechowywanie
Nasze pomidory nie zawierają konserwantów. Po otwarciu przechowywać w lodówce w temp. 0-0,5 °C, spożyć w ciągu 3 dni.

– Puszka 400 g

Wyjątkowy przecier o nieporównywalnej gęstej konsystencji Cirio

 

Jest tak gęsty, że możesz zaczerpnąć go za pomocą widelca. Pomidory przeznaczone do produkcji Przecieru pomidorowego są rozgrzewane i przecierane przez sito. Następnie przecier jest transportowany do urządzeń zagęszczających, po czym poddaje się go pasteryzacji, która gwarantuje odpowiednio długie przechowywanie produktu.


– Szklana butelka 680 g
Passata Rustica jest doskonałą bazą zarówno do sosów do makaronu, potraw wymagających krótkiego czasu gotowania jak i zupy pomidorowej o bogatym smaku – tak lubianej przez Polaków.
Przechowywanie
Passata Rustica nie zawiera konserwantów. Po otwarciu przechowywać w lodówce w temp. 0-0,5 °C, spożyć w ciągu 3 dni.

 

więcej informacji:cirio1856.pl

 



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

71 komentarzy do Testujemy produkty pomidorowe marki Cirio

  1. avatar wilewska pisze:

    chtnie pryetestuje takie pomidorki

  2. avatar matka-testerka.blogspot.com pisze:

    Chętnie przetestuję przecier pomidorowy Passata Rustica i sprawdzę czy faktycznie jest „tak gęsty, że można zaczerpnąć go za pomocą widelca” ;)
    mój blog: matka-testerka.blogspot.com

  3. avatar pannapiegusek pisze:

    Wybieram przecier pomidorowy Cirio!
    Spaghetti powinno wyjść idealne :)
    Mój blog to: http://www.kuferlenki.blogspot.com

  4. avatar Sylwia G pisze:

    Chętnie przetestuję „Pomidory bez skóry Cirio” i solidnie zrecenzuję markę :) Adres mojego bloga: jatester.blogspot.com :)

  5. avatar Monika Musioł pisze:

    Chętnie przetestuje pomidory bez skórki :)

  6. avatar dragonik7 pisze:

    z chęcią przetestuję passata rustica
    http://www.fascynacjeani.pl

  7. avatar Anna pisze:

    Uwielbiam pomidory pod każdą postacią ❤❤, z chęcią przetestuje Passat rustica cirio ?http://swiatproduktow.blogspot.com/

  8. avatar Anonim pisze:

    Uwielbiam pomidory pod każdą postacią ❤❤, z chęcią przetestuje Passat rustica cirio ?http://swiatproduktow.blogspot.com/

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Błędy w komunikacji - 12 zdań, któr…
Będąc w związku trzeba wręcz należy rozmawiać. Nie tylko o problemach, bo te bardzo...
Podwyżka renty socjalnej
Uważam, że skutki podniesienia renty socjalnej będą korzystne społecznie. Grupa osób najbardziej w...
Złomowanie auta
Też tak myślę, że dzisiaj każdy patrzy gdzie kupić coś taniej tym bardziej...
Złomowanie auta
Dziś jest takie zapotrzebowanie na tanie auta że warto je sprzedać całe, np. dla początkującego...