Do testowania są pomidorowe produkty włoskiej marki Cirio dla 3 blogerek (do wyboru jeden z dwóch produktów). Prosimy o zgłaszanie się w komentarzach i podanie wybranego produktu do testów wraz z adresem bloga.
Włoska marka Cirio, oferująca bogaty wachlarz produktów opartych na przetworzonych włoskich pomidorach. Idealna do każdej kuchni i na każdą okazję.
Pomidory bez skóry Cirio
Wywodzą się z tradycji i miłości do uprawy pomidorów. Dzięki temu stały się jednymi ze sztandarowych włoskich produktów spożywczych! Znajdziesz w nich całą naturalną mięsistość, a także smak najlepszych pomidorów. Zaraz po przekrojeniu wyczuwa się doskonałą konsystencję miąższu i pełny smak, który jest ich cechą wyróżniającą.Pomidory są idealną bazą do przygotowania sosów, świetnie pasują do mięs i dań wymagających długiego gotowania. Dzięki doskonałej jakości zachowują smak i kolor świeżych pomidorów.
Przechowywanie
Nasze pomidory nie zawierają konserwantów. Po otwarciu przechowywać w lodówce w temp. 0-0,5 °C, spożyć w ciągu 3 dni.
– Puszka 400 g
Wyjątkowy przecier o nieporównywalnej gęstej konsystencji Cirio
Jest tak gęsty, że możesz zaczerpnąć go za pomocą widelca. Pomidory przeznaczone do produkcji Przecieru pomidorowego są rozgrzewane i przecierane przez sito. Następnie przecier jest transportowany do urządzeń zagęszczających, po czym poddaje się go pasteryzacji, która gwarantuje odpowiednio długie przechowywanie produktu.
– Szklana butelka 680 g
Passata Rustica jest doskonałą bazą zarówno do sosów do makaronu, potraw wymagających krótkiego czasu gotowania jak i zupy pomidorowej o bogatym smaku – tak lubianej przez Polaków.
Przechowywanie
Passata Rustica nie zawiera konserwantów. Po otwarciu przechowywać w lodówce w temp. 0-0,5 °C, spożyć w ciągu 3 dni.
więcej informacji:cirio1856.pl
Sponsorzy akcji do testów wybrali:
http://latosiowy-dom.blog.pl/
http://edytkagotuje.blogspot.com/
http://z-milosci-do-slodkosci.blogspot.com/
nasze gratulacje!
Dziękuję: )
chtnie pryetestuje takie pomidorki
Chętnie przetestuję przecier pomidorowy Passata Rustica i sprawdzę czy faktycznie jest „tak gęsty, że można zaczerpnąć go za pomocą widelca” ;)
mój blog: matka-testerka.blogspot.com
http://matka-testerka.blogspot.com/
Wybieram przecier pomidorowy Cirio!
Spaghetti powinno wyjść idealne :)
Mój blog to: http://www.kuferlenki.blogspot.com
Chętnie przetestuję „Pomidory bez skóry Cirio” i solidnie zrecenzuję markę :) Adres mojego bloga: jatester.blogspot.com :)
Chętnie przetestuje pomidory bez skórki :)
z chęcią przetestuję passata rustica
http://www.fascynacjeani.pl
Uwielbiam pomidory pod każdą postacią ❤❤, z chęcią przetestuje Passat rustica cirio ?http://swiatproduktow.blogspot.com/
Uwielbiam pomidory pod każdą postacią ❤❤, z chęcią przetestuje Passat rustica cirio ?http://swiatproduktow.blogspot.com/