Testujemy dania restauracji w Hotelu Mościcki w Spale! | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Testujemy dania restauracji w Hotelu Mościcki w Spale!

5 czerwca 2014, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

W ramach ogólnopolskiej akcji BLOGERZY SMAKUJĄ prosimy o zgłoszenia blogerów  kulinarnych ze Spały i okolic.  Zgłoszenia mile widziane wraz z adresem bloga w komentarzu na dole pod artykułem.

Restauracja zaprasza blogera na dowolne dania z karty menu do kwoty 150 zł

banersmak

 

Hotel Mościcki**** Resort & Conference

ul. Nadpiliczna 2
97-215 Spała

 

adam_koperkiewicz

O wspaniałe samopoczucie i wrażenia smakowe Gości hotelowej restauracji dba Szef Kuchni ADAM KOPERKIEWICZ – czterdziestoletni rodowity tomaszowianin, absolwent Szkoły Gastronomicznej, który wiele lat spędził gotując na promach w basenie Morza Śródziemnego. Szef Kuchni to również wielokrotny uczestnik i laureat pokazów i konkursów kulinarnych w Polsce i za granicą.

large_7657407004f057ed548724

Restauracja Hotelu Mościcki **** serwuje dania kuchni polskiej i europejskiej. Jednak, specjalnością naszego hotelu, zgodnie z tradycją  regionalną jest kuchnia myśliwska. Mogą jej Państwo skosztować cały rok, dokonując wyboru z naszej karty menu. Dodatkowo dla grup, proponujemy również warsztaty kulinarne, przybliżające tajniki właściwego przygotowywania dziczyzny.

large_17819890174c742e8b6b823

Państwa uwadze szczególnie polecamy:

– Antrykot z jelenia z kaszą gryczaną i sosem z suszonych borowików

– Kotlet z dzika z kluskami śląskimi na sosie grzybowym

– Bitki z polędwicy z sarny podane na pieczonych ziemniakach w tymianku z sosem z czerwonego wina

Szef Kuchni – Adam Koperkiewicz jest również mistrzem cukiernictwa.
Jego wyśmienite desery uzupełniają perfekcyjnie przygotowane dania. Wśród najlepszych autorskich deserów polecamy Państwu sernik carski czy szarlotkę Anny Fiodorowny.

large_74281524503bba7705ece

Znakiem rozpoznawalnym naszego hotelu są również bogate i różnorodne śniadania bufetowe. Zapraszamy więc Państwa serdecznie do niezwykłej podróży kulinarnej w hotelowej restauracji, której przewodnikiem jest Adam Koperkiewicz – Szef Kuchni.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

4 komentarzy do Testujemy dania restauracji w Hotelu Mościcki w Spale!

  1. avatar Ania pisze:

    Dzień dobry!

    Jestem blogerką z Radomia, a teściów mam w Tomaszowie Mazowieckim, dlatego często przejeżdżam przez przepiękną Spałę. Z największą przyjemnością spróbowałabym dań w restauracji Hotelu Mościcki w Spale.

    Z wyrazami szacunku i pozdrowieniami.

  2. avatar madame b pisze:

    Mimo,że prowadzę bloga lifestylowego chętnie skosztuję dań.
    http://madameblania.blogspot.com/

  3. avatar Dobrodziejka pisze:

    Chętnie skosztowałabym potraw serwowanych przez szefa kuchni Pana Adama Koperkiewicza:)

    http://kolorowapani123.blogspot.com/

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Tabletka "po" od 15 roku życia
Dla mnie seks 15 latki jest czymś niepojętym, przeraża mnie to! ale teraz...
Błędy w komunikacji - 12 zdań, któr…
Będąc w związku trzeba wręcz należy rozmawiać. Nie tylko o problemach, bo te bardzo...
Podwyżka renty socjalnej
Uważam, że skutki podniesienia renty socjalnej będą korzystne społecznie. Grupa osób najbardziej w...
Złomowanie auta
Też tak myślę, że dzisiaj każdy patrzy gdzie kupić coś taniej tym bardziej...