Testujemy dania restauracji w Hotelu Mościcki w Spale!

5 czerwca 2014, dodał: Redakcja

W ramach ogólnopolskiej akcji BLOGERZY SMAKUJĄ prosimy o zgłoszenia blogerów  kulinarnych ze Spały i okolic.  Zgłoszenia mile widziane wraz z adresem bloga w komentarzu na dole pod artykułem.

Restauracja zaprasza blogera na dowolne dania z karty menu do kwoty 150 zł

banersmak

 

Hotel Mościcki**** Resort & Conference

ul. Nadpiliczna 2
97-215 Spała

 

adam_koperkiewicz

O wspaniałe samopoczucie i wrażenia smakowe Gości hotelowej restauracji dba Szef Kuchni ADAM KOPERKIEWICZ – czterdziestoletni rodowity tomaszowianin, absolwent Szkoły Gastronomicznej, który wiele lat spędził gotując na promach w basenie Morza Śródziemnego. Szef Kuchni to również wielokrotny uczestnik i laureat pokazów i konkursów kulinarnych w Polsce i za granicą.

large_7657407004f057ed548724

Restauracja Hotelu Mościcki **** serwuje dania kuchni polskiej i europejskiej. Jednak, specjalnością naszego hotelu, zgodnie z tradycją  regionalną jest kuchnia myśliwska. Mogą jej Państwo skosztować cały rok, dokonując wyboru z naszej karty menu. Dodatkowo dla grup, proponujemy również warsztaty kulinarne, przybliżające tajniki właściwego przygotowywania dziczyzny.

large_17819890174c742e8b6b823

Państwa uwadze szczególnie polecamy:

– Antrykot z jelenia z kaszą gryczaną i sosem z suszonych borowików

– Kotlet z dzika z kluskami śląskimi na sosie grzybowym

– Bitki z polędwicy z sarny podane na pieczonych ziemniakach w tymianku z sosem z czerwonego wina

Szef Kuchni – Adam Koperkiewicz jest również mistrzem cukiernictwa.
Jego wyśmienite desery uzupełniają perfekcyjnie przygotowane dania. Wśród najlepszych autorskich deserów polecamy Państwu sernik carski czy szarlotkę Anny Fiodorowny.

large_74281524503bba7705ece

Znakiem rozpoznawalnym naszego hotelu są również bogate i różnorodne śniadania bufetowe. Zapraszamy więc Państwa serdecznie do niezwykłej podróży kulinarnej w hotelowej restauracji, której przewodnikiem jest Adam Koperkiewicz – Szef Kuchni.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

4 komentarzy do Testujemy dania restauracji w Hotelu Mościcki w Spale!

  1. avatar Ania napisał(a):

    Dzień dobry!

    Jestem blogerką z Radomia, a teściów mam w Tomaszowie Mazowieckim, dlatego często przejeżdżam przez przepiękną Spałę. Z największą przyjemnością spróbowałabym dań w restauracji Hotelu Mościcki w Spale.

    Z wyrazami szacunku i pozdrowieniami.

  2. avatar madame b napisał(a):

    Mimo,że prowadzę bloga lifestylowego chętnie skosztuję dań.
    http://madameblania.blogspot.com/

  3. avatar Dobrodziejka napisał(a):

    Chętnie skosztowałabym potraw serwowanych przez szefa kuchni Pana Adama Koperkiewicza:)

    http://kolorowapani123.blogspot.com/

Dodaj komentarz


Aleja handlowa

Duże rozmairy - sklep EDorota.pl
Cena:
179 zł
Technologia ŻYWEJ WODY
Cena:
290 zł
Modelujące talię, wygładzające linię bioder
Cena:
45 ZŁ
Sklep EDorota.pl
Cena:
199 zł
Technologia żywej wody „Living Water Technology”
Cena:
390 zł
Krystalicznie czysta woda
Cena:
799,99 zł
STOP

FORUM - bieżące dyskusje

Jak przeżyć za niewielkie pieniądze…
Ja kupuję często w akcjach promocyjnych typu 3 w cenie 2, oczywiście...
dobra lokówka
ja niedawno sobie kupiłam z babyliss automatyczną z sensorem temperatury, fajne...
Powiększanie oraz wypełnianie ust
efekt jest od razu, lekka opuchlizna jest ale po kilku dniach schodzi :)
tarczyca
Koniecznie warto zrobić badania i wybrać się do lekarza od hormonów. Ja chodzę...