Testujemy dania restauracji w Hotelu Mościcki w Spale!

5 czerwca 2014, dodał: Redakcja

W ramach ogólnopolskiej akcji BLOGERZY SMAKUJĄ prosimy o zgłoszenia blogerów  kulinarnych ze Spały i okolic.  Zgłoszenia mile widziane wraz z adresem bloga w komentarzu na dole pod artykułem.

Restauracja zaprasza blogera na dowolne dania z karty menu do kwoty 150 zł

banersmak

 

Hotel Mościcki**** Resort & Conference

ul. Nadpiliczna 2
97-215 Spała

 

adam_koperkiewicz

O wspaniałe samopoczucie i wrażenia smakowe Gości hotelowej restauracji dba Szef Kuchni ADAM KOPERKIEWICZ – czterdziestoletni rodowity tomaszowianin, absolwent Szkoły Gastronomicznej, który wiele lat spędził gotując na promach w basenie Morza Śródziemnego. Szef Kuchni to również wielokrotny uczestnik i laureat pokazów i konkursów kulinarnych w Polsce i za granicą.

large_7657407004f057ed548724

Restauracja Hotelu Mościcki **** serwuje dania kuchni polskiej i europejskiej. Jednak, specjalnością naszego hotelu, zgodnie z tradycją  regionalną jest kuchnia myśliwska. Mogą jej Państwo skosztować cały rok, dokonując wyboru z naszej karty menu. Dodatkowo dla grup, proponujemy również warsztaty kulinarne, przybliżające tajniki właściwego przygotowywania dziczyzny.

large_17819890174c742e8b6b823

Państwa uwadze szczególnie polecamy:

– Antrykot z jelenia z kaszą gryczaną i sosem z suszonych borowików

– Kotlet z dzika z kluskami śląskimi na sosie grzybowym

– Bitki z polędwicy z sarny podane na pieczonych ziemniakach w tymianku z sosem z czerwonego wina

Szef Kuchni – Adam Koperkiewicz jest również mistrzem cukiernictwa.
Jego wyśmienite desery uzupełniają perfekcyjnie przygotowane dania. Wśród najlepszych autorskich deserów polecamy Państwu sernik carski czy szarlotkę Anny Fiodorowny.

large_74281524503bba7705ece

Znakiem rozpoznawalnym naszego hotelu są również bogate i różnorodne śniadania bufetowe. Zapraszamy więc Państwa serdecznie do niezwykłej podróży kulinarnej w hotelowej restauracji, której przewodnikiem jest Adam Koperkiewicz – Szef Kuchni.


loading...

Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

4 komentarzy do Testujemy dania restauracji w Hotelu Mościcki w Spale!

  1. avatar Ania napisał(a):

    Dzień dobry!

    Jestem blogerką z Radomia, a teściów mam w Tomaszowie Mazowieckim, dlatego często przejeżdżam przez przepiękną Spałę. Z największą przyjemnością spróbowałabym dań w restauracji Hotelu Mościcki w Spale.

    Z wyrazami szacunku i pozdrowieniami.

  2. avatar madame b napisał(a):

    Mimo,że prowadzę bloga lifestylowego chętnie skosztuję dań.
    http://madameblania.blogspot.com/

  3. avatar Dobrodziejka napisał(a):

    Chętnie skosztowałabym potraw serwowanych przez szefa kuchni Pana Adama Koperkiewicza:)

    http://kolorowapani123.blogspot.com/

Dodaj komentarz


Aleja handlowa

Modelujące talię, wygładzające linię bioder
Cena:
45 ZŁ
Technologia żywej wody „Living Water Technology”
Cena:
390 zł
Pasty curry o oryginalnym, pikantnym smaku i niezapomnianym aromacie
Cena:
12,99 zł
Naturalna witamina C
Cena:
139 zł
Sprawdź na bielizna9.com!
Cena:
STOP

FORUM - bieżące dyskusje

Suche włosy - nic nie działa
A próbowałaś pytać się u jakiegoś dobrego fryzjera? Może będzie wstanie Ci...
Jakie nosicie kolory na paznokciach…
Zdecydowanie wolę pastelowe, jakieś róże i beże, bardziej naturalne :)
Prezenty
zajrzyj do Home and You Tam jest dość duży wybór artykułów do domu
Babskie auto
takim miejskim autkiem jest nissan micra. Małe wszędzie się zmieści