„Spiżarnia rolnika” – nowość!

8 marca 2018, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Nie musisz być rolnikiem, by jeść tak jak on.

Ze „Spiżarni rolnika” dowiesz się, jak planować oraz troszczyć się o swoje uprawy i zbiory. Poznasz tajniki i sposoby przechowywania oraz przerabiania własnych wyrobów, dostaniesz też wskazówki dotyczące upraw warzyw, zbóż, hodowli zwierząt i produkcji mleka. Znajdziesz tez przepisy na przetwory – ajwar, keczup, ogórki kiszone. Dowiesz się, jak suszyć grzyby i zrobić kiełbasę. Nauczysz się przyrządzać słodki sos chili, ciastka energetyczne czy ser halloumi – tak jak robi to rolnik.

Dużo praktycznej wiedzy znajdą tu właściciele działek, którzy uprawiają ogródki w warunkach miejskich.






FORUM - bieżące dyskusje

Czy znacie jakiś ośrodek terapii na…
Pacjent musi jednak chcieć wyjść z nałogu, najlepsze osrodki nie pomogą bez jego chęci...
Częstochowa
Najszybciej można znaeźć pracę przez agencje pracy, oczywiście nie jakąś super, ale taką...
Fryzura a zawód
Wg mnie fryzura to drugorzędna sprawa, a o powadze świadczy zachowanie...
Jak urządzić łazienkę dla osoby sta…
Polecam też dobre punktowe oświetlenie jak ktoś ma problem ze wzrokiem...