Jakiś czas temu dzięki portalowi Uroda I zdrowie dostałam sosy Tarsmak.
Trzy sosy. Każdy inny, każdy ma inne zastosowanie. Można używać je do kanapek , pizzy, frytek, mięsa z grilla, golonki i innych pyszności… Wszystkie sosy są pyszne – no, z wyjątkiem jednego. Co prawda jest pyszny, ale jak dla mnie ciut za pikantny. Mnie najbardziej posmakował sos do kanapek.
Sos czosnkowy
Sos na bazie lekkiego majonezu z charakterystyczną nutą czosnku. Produkt ma szerokie zastosowanie – może być podawany jako dodatek do potraw sporządzanych na zimno lub ciepło, np. pizzy, frytek, zapiekanek, żółtego sera, wędlin. Ponadto sos nadaje wyjątkowy smak potrawom mięsnym, rybnym i grillowanym. Produkt posiada certyfikat „Doceń polskie”.
Sos do kanapek
Sos na bazie lekkiego majonezu z dodatkiem koncentratu pomidorowego, warzyw (cebula, marchewka, szczypiorek). Jak sama nawa wskazuje, jego łagodny smak doskonale komponuje się z kanapkami i nadaje im niepowtarzalnego smaku.
Sos musztardowo-paprykowy
Sos mocny i ognisty dla zwolenników ostrych potraw. Wzbogaca potrawy z grilla, zaostrza smak potraw mięsnych, podawanych zarówno na ciepło, jak i na zimno.
Sos mocny i ognisty dla zwolenników ostrych potraw. Wzbogaca potrawy z grilla, zaostrza smak potraw mięsnych, podawanych zarówno na ciepło, jak i na zimno.
Testowała:
Bożena – Pracująca żona i matka dwóch córek, uwielbiająca piec ciasta..
Prowadzi bloga: http://mojekucharzenie-bozena-1968.blogspot.com/