Sos jak aksamit

26 marca 2010,
dodał: Joanna
Artykuł zewnętrzny

* gorącą zasmażkę rozprowadza się zimnym płynem, zimną zaś -gorącym

* początkowo płyn należy wlewać bardzo małymi porcjami, dopiero gdy zasmażka się wyraźnie rozrzedzi – dodawać go można w większych ilościach, cały czas należy energicznie go mieszać. Do mieszania sosu najlepiej używać rózgi- która znacznie skuteczniej rozbija grudki niż widelec czy łyżka

* jeżeli popełnimy jakiś błąd podczas przyrządzania sosu i mimo wszystko grudki powstaną – można go uratować przelewając przez sito

file1269633906



Preferencje plików cookies

Inne

Inne pliki cookie to te, które są analizowane i nie zostały jeszcze przypisane do żadnej z kategorii.

Niezbędne

Niezbędne
Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

Wydajnościowe

Wydajnościowe pliki cookie pomagają zrozumieć i analizować kluczowe wskaźniki wydajności strony, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia dla użytkowników.