Sos jak aksamit

26 marca 2010, dodał: Joanna
Artykuł zewnętrzny

* gorącą zasmażkę rozprowadza się zimnym płynem, zimną zaś -gorącym

* początkowo płyn należy wlewać bardzo małymi porcjami, dopiero gdy zasmażka się wyraźnie rozrzedzi – dodawać go można w większych ilościach, cały czas należy energicznie go mieszać. Do mieszania sosu najlepiej używać rózgi- która znacznie skuteczniej rozbija grudki niż widelec czy łyżka

* jeżeli popełnimy jakiś błąd podczas przyrządzania sosu i mimo wszystko grudki powstaną – można go uratować przelewając przez sito

file1269633906



FORUM - bieżące dyskusje

zabawa - odpowiedz tytułem piosenki…
"Wszystko czego dziś chcę" Kiedy masz gorszy dzień...
Outlet - Promocje
Jak byłam tam na zakupach to sporo rzeczy było marnej jakości, w końcu wybrałam...
Jaki odkurzacz
Ja sprzątam tylko mopem, nie mam już dywanów więc odkurzacz stał się zbędny...
Sprawdzone sposoby na dziecięce dol…
Dokładnie. Nie zabierać dzieci do sklepów, przychodni jak nie potrzeba. Nieraz widzę...