Smażenie bez tłuszczu

7 marca 2010, dodał: Alfa i Omega
Artykuł zewnętrzny

Na zwykłej patelni możemy również smażyć be tłuszczu. Patelnie należy silnie rozgrzać i mocno wetrzeć w nią szmatka łyzkę soli kuchennej. Sól następnie usuwamy, a patelnię wycieramy do sucha. Na tak przygotowanej gorącej, suchej patelni można obsmażyć produkty wymagające krótkiej obróbki cieplnej.

file1267950874



FORUM - bieżące dyskusje

zabawa - odpowiedz tytułem piosenki…
"Wszystko czego dziś chcę" Kiedy masz gorszy dzień...
Outlet - Promocje
Jak byłam tam na zakupach to sporo rzeczy było marnej jakości, w końcu wybrałam...
Jaki odkurzacz
Ja sprzątam tylko mopem, nie mam już dywanów więc odkurzacz stał się zbędny...
Sprawdzone sposoby na dziecięce dol…
Dokładnie. Nie zabierać dzieci do sklepów, przychodni jak nie potrzeba. Nieraz widzę...