Smażenie bez tłuszczu

7 marca 2010,
dodał: Alfa i Omega
Artykuł zewnętrzny

Na zwykłej patelni możemy również smażyć be tłuszczu. Patelnie należy silnie rozgrzać i mocno wetrzeć w nią szmatka łyzkę soli kuchennej. Sól następnie usuwamy, a patelnię wycieramy do sucha. Na tak przygotowanej gorącej, suchej patelni można obsmażyć produkty wymagające krótkiej obróbki cieplnej.

file1267950874



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....