Jak dobrze ugotować ryż?

17 września 2012,
dodał: glammadame1990
Artykuł zewnętrzny

Dzisiaj kolejna kulinarna rada tym razem będzie ona dotyczyła Ryżu.
-Jeżeli chcecie, aby wasz ryż nie wykipiał podczas gotowania, dodajcie do niego odrobinę oleju.
-Lepiej będzie smakował gotowany na bulionie.
-Można też pod koniec gotowania wrzucić zrumienioną cebulę, nabierze wtedy innego smaku.

całość pochodzi z mojego bloga www.glammadame1990.blogspot.com



FORUM - bieżące dyskusje

Perfumy i Internet
Jeśli zapach jest już sprawdzony, to jak najbardziej można polować na cenowe okazje ulubionych...
Jak przygotować się do pracy w ogro…
Jak ktoś wie, jak się za to zabrać, to z samodzielnego założenia ogrodu...
Książki
Też lubię. Słucham w drodze do pracy, albo na rowerze. Często też słucham...
Niesamodzielnosc finansowa kobiet
Jeszcze bardziej przeraża, że nie wystarczy pracować na pełnym etacie, żeby mieć emeryturę wystarczającą...