Jak dobrze ugotować ryż?

17 września 2012,
dodał: glammadame1990
Artykuł zewnętrzny

Dzisiaj kolejna kulinarna rada tym razem będzie ona dotyczyła Ryżu.
-Jeżeli chcecie, aby wasz ryż nie wykipiał podczas gotowania, dodajcie do niego odrobinę oleju.
-Lepiej będzie smakował gotowany na bulionie.
-Można też pod koniec gotowania wrzucić zrumienioną cebulę, nabierze wtedy innego smaku.

całość pochodzi z mojego bloga www.glammadame1990.blogspot.com



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....