Jak dobrze ugotować ryż?

17 września 2012, dodał: glammadame1990
Artykuł zewnętrzny

Dzisiaj kolejna kulinarna rada tym razem będzie ona dotyczyła Ryżu.
-Jeżeli chcecie, aby wasz ryż nie wykipiał podczas gotowania, dodajcie do niego odrobinę oleju.
-Lepiej będzie smakował gotowany na bulionie.
-Można też pod koniec gotowania wrzucić zrumienioną cebulę, nabierze wtedy innego smaku.

całość pochodzi z mojego bloga www.glammadame1990.blogspot.com



FORUM - bieżące dyskusje

Czy znacie jakiś ośrodek terapii na…
Pacjent musi jednak chcieć wyjść z nałogu, najlepsze osrodki nie pomogą bez jego chęci...
Częstochowa
Najszybciej można znaeźć pracę przez agencje pracy, oczywiście nie jakąś super, ale taką...
Fryzura a zawód
Wg mnie fryzura to drugorzędna sprawa, a o powadze świadczy zachowanie...
Jak urządzić łazienkę dla osoby sta…
Polecam też dobre punktowe oświetlenie jak ktoś ma problem ze wzrokiem...