Jak dobrze ugotować ryż? | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Jak dobrze ugotować ryż?

17 września 2012, dodał: glammadame1990
Artykuł zewnętrzny

Share and Enjoy !

Shares

Dzisiaj kolejna kulinarna rada tym razem będzie ona dotyczyła Ryżu.
-Jeżeli chcecie, aby wasz ryż nie wykipiał podczas gotowania, dodajcie do niego odrobinę oleju.
-Lepiej będzie smakował gotowany na bulionie.
-Można też pod koniec gotowania wrzucić zrumienioną cebulę, nabierze wtedy innego smaku.

całość pochodzi z mojego bloga www.glammadame1990.blogspot.com

Share and Enjoy !

Shares


Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Czyżby remont?
Uwielbiam remonty,prawdziwą demolkę w domu,by móc później sobie posprzątać i delektować się pięknem wnętrza.
Dom spokojnej starości
Na starość to tylko dom spokojniej starości, przynajmniej będę miała towarzystwo, odpowiednią opiekę medyczną....
Zmarszczki i bruzdy
Zmarszczki i bruzdy to efekt starzenia się skóry. Możemy podzielić je na dwa rodzaje:...