Ryby z pieca marki FRoSTA

8 marca 2013, dodał: KMC PR
Artykuł zewnętrzny

s6590o-1_rybazpieca_bordelaises6092o_6 Ryba z pieca z sosem w³oskim 400g_3DMarka FRoSTA proponuje konsumentom soczyste, pieczone filety z mintaja w różnych wariantach. Każdy z nich wyróżnia się w 100% naturalnym smakiem, wygodą oraz szybkością przygotowania, dając wiele kulinarnych inspiracji.

FRoSTA oferuje unikalne na rynku, sycące i pożywne filety rybne z mintaja w trzech niepowtarzalnych  smakach. Linia Ryb z pieca, to wyjątkowe, opierające się wyłącznie na naturalnych recepturach produkty, do których należą: Ryba z pieca z sosem brokułowym, Ryba z pieca z sosem włoskim i Ryba z pieca z sosem bordelaise.

Ryba z pieca z sosem brokułowym, to doskonałe połączenie soczystego fileta z mintaja z sosem na bazie śmietany i sera edamer, z dodatkiem chrupiących kawałków brokułów w kształcie różyczek. Ryba z pieca z sosem włoskim stanowi idealną propozycję dla wielbicieli śródziemnomorskiej kuchni. To delikatny filet, polany warstwą aromatycznego sosu na ze świeżych, dojrzewających w słońcu pomidorów, gęstej śmietany, papryki i delikatnego sera mozarella. Ryba z pieca z sosem bordelaise kryje w sobie soczystego mintaja, zapiekanego w tradycyjnym, francuskim sosie na bazie wytrawnego, czerwonego wina gronowego, z dodatkiem cebuli, natki pietruszki
oraz koperku.

Przygotowanie Ryb z pieca jest bardzo wygodne. Wystarczy wyjąć produkt z folii zabezpieczającej i na tacce piec w piekarniku przez 35 minut. Pieczenie ryby nie wymaga użycia tłuszczu, dzięki czemu jest mniej kaloryczna oraz pełna wartości odżywczych.

Ryby z pieca, zgodnie z polityką 100% naturalnego smaku FRoSTY, nie zawierają wzmacniaczy smaku, barwników, aromatów, tłuszczów utwardzonych, skrobi modyfikowanej i konserwantów.