Ketchup Develey – opinia blogerki

10 września 2012, dodał: milady
Artykuł zewnętrzny

file1347349674

Składniki:

  • 4 naleśniki (zrobione ze swojego sprawdzonego przepisu)
  • 4 parówki
  • 8 plasterków sera żółtego
  • ketchup
Parówki podgrzewamy w mikrofalówce albo w garnku z wodą.
Na ciepły naleśnik kładziemy 2  plasterki sera żółtego, na to ciepłą parówkę, delikatnie polewamy ketchupem i zawijamy w rulonik.
Możemy pociąć na kawałki i podawać nadziane na wykałaczkę. Polewamy obficie ketchupem.
Do powyższego dania miałam możliwość przetestować ketchup Develey, który otrzymałam za pośrednictwem portalu urodaizdrowie.TOMATO KETCHUP

Ogromny plus to brak glutenu i substancji konserwujących i zagęszczających. Swego czasu byłam na diecie bezglutenowej i wiem jak ciężko nabyć produkty bez glutenu.
Skład:
  • koncentrat pomidorowy (190 g pomidorów na 100 g ketchupu)
  • syrop glukozowo- fruktozowy
  • ocet spirytusowy
  • sól
  • ekstrakty przypraw
Ketchup posiada oryginalną recepturę McDonald`a
Smak– słodki, bez wyczuwalnych dodatków ulepszaczy, jak domowy robiony ze świeżych pomidorów z odpowiednią dawką przypraw
kolor- piękny mocno czerwony
Gęsty, doskonale sprawdza się do wielu potraw.
Na pewno zasmakuje dzieciom.
Produkowany przez: Develey

Testowała:

Jolanta – Gotowanie od zawsze sprawiało mi przyjemność. Szukając inspiracji w Internecie zapragnęłam sama wyruszyć w kulinarną podróż. Możliwość testowania produktów przybliżyłoby mnie do raju kulinarnego. Swoja pasję dzielę z mężem który robi zdjęcia moim potrawą.
Prowadzi bloga: http://kulinarny-swiat.blogspot.com/