Składniki:
- 4 naleśniki (zrobione ze swojego sprawdzonego przepisu)
- 4 parówki
- 8 plasterków sera żółtego
- ketchup
Parówki podgrzewamy w mikrofalówce albo w garnku z wodą.
Na ciepły naleśnik kładziemy 2 plasterki sera żółtego, na to ciepłą parówkę, delikatnie polewamy ketchupem i zawijamy w rulonik.
Możemy pociąć na kawałki i podawać nadziane na wykałaczkę. Polewamy obficie ketchupem.
Do powyższego dania miałam możliwość przetestować ketchup Develey, który otrzymałam za pośrednictwem portalu urodaizdrowie.TOMATO KETCHUP
Do powyższego dania miałam możliwość przetestować ketchup Develey, który otrzymałam za pośrednictwem portalu urodaizdrowie.TOMATO KETCHUP
Ogromny plus to brak glutenu i substancji konserwujących i zagęszczających. Swego czasu byłam na diecie bezglutenowej i wiem jak ciężko nabyć produkty bez glutenu.
Skład:
- koncentrat pomidorowy (190 g pomidorów na 100 g ketchupu)
- syrop glukozowo- fruktozowy
- ocet spirytusowy
- sól
- ekstrakty przypraw
Ketchup posiada oryginalną recepturę McDonald`a
Smak– słodki, bez wyczuwalnych dodatków ulepszaczy, jak domowy robiony ze świeżych pomidorów z odpowiednią dawką przypraw
kolor- piękny mocno czerwony
Gęsty, doskonale sprawdza się do wielu potraw.
Na pewno zasmakuje dzieciom.
Produkowany przez: Develey
Testowała:
Jolanta – Gotowanie od zawsze sprawiało mi przyjemność. Szukając inspiracji w Internecie zapragnęłam sama wyruszyć w kulinarną podróż. Możliwość testowania produktów przybliżyłoby mnie do raju kulinarnego. Swoja pasję dzielę z mężem który robi zdjęcia moim potrawą.
Prowadzi bloga: http://kulinarny-swiat.blogspot.com/