Przyrządzanie kaszy jęczmiennej

3 maja 2012,
dodał: natalina4
Artykuł zewnętrzny

Aby podkreślić smak kaszy jęczmiennej,warto zaraz po ugotowaniu i odcedzeniu skropić ją kilkoma łyżkami bulionu. Następnie przełożyć do naczynia żaroodpornego i piec około 15 minut w temperaturze 180 stopni C.

fot.redakcja



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....