<<poprzednie [ 1 ] [ 2 ] 3 [ 4 ] ... [ 10 ] [ 11 ] [ 12 ] następne>>

Panga
Filet z Pangi płukamy, przyprawiamy solą, p

Kategoria: Obiady i kolacje, Przystawki, Rybne specjały

Żeberka duszone w piwie
Żeberka płukamy, dzielimy na porcje. Przypr

Kategoria: Dania mięsne, Imprezowe dania, Obiady i kolacje

Zupka jarzynowa
4 skrzydełka zagotować. Marchew, 4 ziemniak

Kategoria: Obiady i kolacje, Przystawki, Zupy

Zupa ogórkowa
4 skrzydełka opłukać, zalać wodą w garnk

Kategoria: Obiady i kolacje, Zupy

Kawa parzona z cynamonem
Zagotowujemy wodę. Do dzbanka na kawę wsypu

Kategoria: Napoje i drinki

Krupnik
Gotujemy 4 skrzydełka w garnku z wodą. Marc

Kategoria: Obiady i kolacje, Zupy

Babeczki karmelowe
10 gotowych mniejszych, spodów babecze

Kategoria: Przystawki, Słodkości

Kwaśnica
0,50 kg żeberek zagotowujemy. Dodajemy 0,70k

Kategoria: Obiady i kolacje, Zupy

Gulasz
1 kg mięsa gulaszowego np. łopatki, płucze

Kategoria: Dania mięsne, Obiady i kolacje, Zupy

Słodkości
Mieszamy w misce 2 serki homogenizowane wanil

Kategoria: Przystawki, Słodkości

Sałatka z Fetą
Ser Feta kroimy na kawałki. 2 pomidory

Kategoria: Obiady i kolacje, Przystawki, Sałatki i surówki, Śniadania

Placek po zbójnicku
Przygotowujemy ciasto na placki ziemniaczane

Kategoria: Obiady i kolacje, Przystawki

Ciasto jogurtowe
Szybkie i smaczne - bardzo proste do zrobienia ciacho!

Kategoria: Przystawki, Słodkości

Groszek z marchewką
Najlepszy dodatek do mięsa

Kategoria: Przystawki, Sałatki i surówki

Placki ziemniaczane
Można jeść na ostro lub słodko

Kategoria: Dania wegetariańskie, Obiady i kolacje, Przystawki

<<poprzednie [ 1 ] [ 2 ] 3 [ 4 ] ... [ 10 ] [ 11 ] [ 12 ] następne>>