URODA I ZDROWIE

<<poprzednie [ 1 ] [ 2 ] 3 [ 4 ] [ 5 ] następne>>

Pałeczki w miodowo-musztardowej marynacie
Można do marynaty dodać tez sos sojowy i zmiażdżony ząbek czosnku.

Kategoria: Dania mięsne, Imprezowe dania, Obiady i kolacje

Skrzydełka na ostro po diabelsku
Zamiast papryczek chilli można użyć gotowego sosu chilli

Kategoria: Dania mięsne, Imprezowe dania, Obiady i kolacje

Pierś z kaczki w pomarańczach
Pokroić w plastry i ułożyć na plastrach pomarańczy.

Kategoria: Dania mięsne, Imprezowe dania

Kurczak z morelami i jabłkami
Podawać z pieczonymi ziemniaczkami lub ryżem.

Kategoria: Dania mięsne, Imprezowe dania

Pierś z indyka faszerowana brokułami
Efektowna pieczeń

Kategoria: Dania mięsne, Imprezowe dania

Duszona wołowina z warzywami po francusku
Danie kuchni francuskiej

Kategoria: Dania mięsne, Obiady i kolacje

Klasyczny boeuf bourguignon (Bef burginią) duszona wołowina marynowana
Tradycyjne danie francuskie, marynowanie trwa do 5 dni!

Kategoria: Dania mięsne, Imprezowe dania, Obiady i kolacje

Kotlety wieprzowe (schab) duszone z groszkiem i fasolą
Danie przełożyć na talerze i podawać od razu z pomidorami lub surówką.

Kategoria: Dania mięsne, Obiady i kolacje

Pulpeciki z kapusty włoskiej i ryżu
Podawać z bagietka i surówką.

Kategoria: Dania mięsne, Obiady i kolacje

Wołowina z sosem chrzanowym
Pokroić w plastry, polać sosem z warzywami, podawać z ziemniakami.

Kategoria: Dania mięsne, Imprezowe dania

Kaczka w karmelu z jabłkami
Przełożyć na półmisek, pokroić i podawać z jabłkami, polać żurawiną.

Kategoria: Dania mięsne, Imprezowe dania

Soczysta karkówka z warzywami
Roladę wyjąć na półmisek oraz pokroić w plastry, dodać warzywa, posypać ziołami.

Kategoria: Dania mięsne, Imprezowe dania, Obiady i kolacje

Polędwiczki z farszem serowo-ziołowym


Kategoria: Dania mięsne, Imprezowe dania

Bażant pieczony
Podajemy z grzankami z wątróbką bażanta

Kategoria: Dania mięsne, Imprezowe dania

Potrawka z curry z wieprzowiną i brokułem
Do warzyw na patelni dodać mięso, doprawić do smaku, podawać z ryżem, posypać szczypiorkiem.

Kategoria: Dania mięsne, Obiady i kolacje

<<poprzednie [ 1 ] [ 2 ] 3 [ 4 ] [ 5 ] następne>>

Share and Enjoy !

0Shares
0 0