1 [ 2 ] następne>>

Krewetki królewskie w sosie majonezowym z kolendrą


Kategoria: Imprezowe dania, Przystawki, Rybne specjały

Pstrąg z farszem z kaszą gryczaną


Kategoria: Rybne specjały

Sałatka z wątróbek drobiowych smażonych na maśle
Pyszna przystawka z kuchni francuskiej

Kategoria: Przystawki, Rybne specjały, Sałatki i surówki

Krewetki z sałatą w sosie czosnkowym
Na liściach układać krewetki z awokado, polać sosem koperkowym i skropić cytryną.

Kategoria: Przystawki, Rybne specjały

Pstrąg z orzechowym nadzieniem
Podawać gorącą i udekorowaną natką

Kategoria: Rybne specjały

Łosoś ze szpinakiem
Lekkie danie na kolację

Kategoria: Przystawki, Rybne specjały

Ryba ze smażoną cytryną
Sparzone cytryny pokroić w plasterki i smażyć na maśle, ułożyć na półmisku z rybą.

Kategoria: Rybne specjały

Panga w sosie limonkowym z zielonym pieprzem
Gorąca rybę przełożyć na talerz, polać sosem, udekorować.

Kategoria: Rybne specjały

Ruloniki rybne z puree
Smaczne ruloniki z soli nadziewane pastą z makreli

Kategoria: Rybne specjały

Pstrąg z boczkiem
Podawać z cząstkami cytryny.

Kategoria: Rybne specjały

Śledź po gdańsku
Super przystawka z matiasów

Kategoria: Rybne specjały

Pstrągi w migdałach
Obłożyć plasterkami cytryny i podawać gorące.

Kategoria: Imprezowe dania, Rybne specjały

Makaron z krewetkami i pomidorkami
Dorzucić makaron, w razie potrzeby podlać wodą, smażyć jeszcze chwilkę, na koniec dodać kolendrę.

Kategoria: Dania z makaronu, Obiady i kolacje, Rybne specjały

Karp faszerowany z pieczarkami, kaszą manną
Pyszny karp po staropolsku

Kategoria: Rybne specjały

Łosoś na warzywach
skropić sokiem z cytryny. Na patelni rozgrzać olej, włożyć kawałki ryby i smażyć po 5 minut z każdej strony. Łososia podawać wraz z warzywami

Kategoria: Rybne specjały