Czy jesteście gotowi na metamorfozę we własnej kuchni?
Magda Gessler prezentuje swoje dotąd niepublikowane przepisy, które zmieniły kulinarne oblicze kraju.
premiera 22 listopada
Szanowni Państwo,
przedstawiamy długo oczekiwaną książkę „Kuchenne rewolucje. Przepisy Magdy Gessler”.
Restauratorka po raz pierwszy wyjawia tajemnice swojego sukcesu i zdradza przepisy, za pomocą których zmieniała nawet najgorszą jadłodajnię w wykwintną restaurację. Słynna szefowa kuchni odkryje przed wami swój kulinarny świat – przepisy, porady i kulisy programu telewizyjnego, w którym nie boi się nawet najbardziej radykalnych rozwiązań.
Być może zachęci was do przeprowadzenia rewolucji we własnej kuchni?
„Dzięki Kuchennym rewolucjom zrozumiałam, że łyżką naprawdę można zawojować świat. Mam nadzieję, że ta wiedza przyda się Wam do stworzenia we własnych domach magicznej rzeczywistości cudownie pachnących potraw, serdecznych spotkań i szczerych rozmów przy stole. Książka zawiera najlepsze przepisy, których użyłam podczas realizacji odcinków programu. Znajdziecie w nich polskie składniki naszych kuchni regionalnych, doprawione rodzinnym ciepłem, serdeczną przyjaźnią i radosnym spełnieniem”.
Magda Gessler