Firma EMIX przygotowała dla konsumentów nowe, ekspresowe polewy do ciast i deserów EMIX. Nowe polewy do ciast i deserów sprawią, że przygotowanie ciasta stanie się banalnie proste i szybkie, co zaoszczędzi gospodyniom domowym cennego czasu. Polewy do ciast i deserów EMIX są dostępne w trzech wersjach smakowych: polewa pełnomleczna, polewa czekoladowa oraz polewa biała.
Polewy posiadają innowacyjne opakowanie, wykonane ze specjalnej folii, odpornej na działanie temperatury. Nowe polewy EMIX można podgrzać w gorącej wodzie lub kuchence mikrofalowej. Jeśli nie wykorzystamy całej porcji, nie ma żadnych przeciwwskazań aby ostudzić produkt i przechować go do ponownego użycia.
Polewy EMIX-u są produktem najwyższej jakości, opakowane w specjalne hermetyczną folię dodadzą deserom i wypiekom domowego smaku i aromatu. Dzięki kremowej, smarownej konsystencji dokładnie pokrywają całe ciasto. Produkt polecamy szczególnie do babek, serników, tortów, murzynków a także gofrów, lodów, galaretek i innych słodkich smakołyków.
Polewy przyrządza się przez zanurzenie opakowania w wodzie o temperaturze od 70 do 80º C przez czas od 5 do 10 minut. Polewy EMIX- u można przyrządzić w 3 lub 4 minuty wstawiając opakowanie do kuchenki mikrofalowej i nastawiając najniższą temperaturę.
Więcej produktów i przepisy kulinarne na stronie: www.emix.com.pl
CENA W SKLEPIE:
Polewa EMIX ( 100 gram) – 2, 39 zł.
Dostępne w handlu tradycyjnym i nowoczesnym na terenie całego kraju.