Paszteciki z ciasta francuskiego

21 grudnia 2010, dodał: wiola333
Artykuł zewnętrzny

składniki:

  • 2 opakowania ciasta francuskiego,
  • 0,5 kg mięsa mielonego,
  • 30 dag pieczarek,
  • 2 cebule,
  • 10 dag margaryny,
  • wegeta,
  • pieprz Galeo,
  • 2 łyżki bułki tartej,

Na patelnię dać margarynę i pokrojoną cebulkę, usmażyć, dodać starte na tarce pieczarki, dusić do wyparowania wody, do miseczki dać mięso mielone, zimne pieczarki, 2 łyżki bułki tartej , wymieszać i przyprawić do smaku. Rozłożyć ciasto francuskie, dać farsz , uformować paszteciki. Piec 25 minut w nagrzanym piekarniku.

file1292953139



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz