Pasta jajeczna

30 października 2009, dodał: nena
Artykuł zewnętrzny

Składniki

  • 5 jaj
  • masło
  • 1 cebula
  • łyżeczka jogurtu
  • szczypiorek
  • majonez
  • sól
  • pieprz
  • Jajka gotujemy na twardo, nastepnie bardzo drobno kroimy. Wsypujemy do miseczki. Cebule kroimy w drobną kostke i dodajemy do jaj. Kroimy szczypiorek i  dodajemy do jaj, potem troche masła, łyzeczke jogurtu, sól, pieprz i na koniec majonez. Wszystko razem dokładnie mieszamy i gotowe.



    Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

    Dodaj komentarz


    FORUM - bieżące dyskusje

    Mieszkanie w bloku czy domek?
    Jeżeli pracuje się w centrum, zamieszkanie w bloku to najczęstszy wybór. Jeśli szuka...
    Jaki kolor auta dla kobiety?
    Jeśli zaś chodzi o kolor samochodu dla kobiety, wielką popularnością cieszą się cieplejsze barwy:...
    Bardzo się pocę - macie sprawdzone …
    Wśród nich wymienić można: odpowiednią higienę, stosowanie antyperspirantów i blokerów, laseroterapię, iniekcje z toksyny...
    A jakie wam się podobają sukienki n…
    Kluczem do udanej stylizacji zimą jest warstwowanie. Wybierz gładką sukienkę o prostym kroju...