Smażenie pączków

5 marca 2010,
dodał: brylancik74
Artykuł zewnętrzny

paczki

Podczas smażenia pączków co jakiś czas wkładam do tłuszczu paseczek surowego ziemniaka . Zapobiega to przypalaniu się pączków .
Po wyjęciu układam je na pergaminie aby wchłonął się nadmiar tłuszczu.



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....