Oliwa z oliwek Bertolli i Carbonell

27 sierpnia 2012,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Carbonell, oliwa z oliwek – Delikatna oliwa z oliwek, nie zmieniająca smaku potraw. Idealna dla wszystkich tych, którzy cenią wysoką jakość przy jednoczesnym zachowaniu smaku potrawy. Ma bardzo szerokie zastosowanie, jest świetna do smażenia, pieczenia i duszenia. Może też być wykorzystywana jako składnik sosów i dressingów.


Carbonell, Extra Virgine – Oliwa z pierwszego tłoczenia, która jest produkowana z najszlachetniejszych oliwek hiszpańskich. Ma przyjemny smak i owocowy zapach. Jest niezastąpiona do sałatek, sosów i marynat. Idealna do świeżego pieczywa, pieczywa, tostów i grzanek.

http://www.carbonellusa.com/


Bertolli, Originale Extra Virgine – Doskonała oliwa z pierwszego tłoczenia, o głębokim smaku i przyjemnym aromacie. Oliwa ta wzbogaci każdą potrawę o nutę śródziemnomorskiego smaku, pozostając w harmonii z innymi składnikami. Idealna zarówno do sałatek, sosów, marynat, jak również do skropienia ciemnego pieczywa.

http://www.bertolli.com/



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...