Ogrody Natury – Sok z jabłek i jeżyn

7 października 2016, dodał: ACHA PR
Artykuł zewnętrzny

Chociaż jeżyny przegrywają popularnością na rzecz swoich słodkich malinowych kuzynek, warto odkryć co te czarne owoce mają nam do zaoferowania. Ich smak, wyraźny, intensywny i subtelnie kwaśny, doskonale komponuje się z wieloma deserami, ale jest też świetnym uzupełnieniem innych owoców. Świadczy o tym chociażby naturalnie mętny sok z jabłek i jeżyn.

jabłko_jeżyna_Ogrody Natury

Zarówno jabłka jak i jeżyny to tradycyjne polskie owoce, które doskonale się uzupełniają, nie tylko pod względem smaku, ale też zawartości odżywczej. Stanowią one bowiem prawdziwą kopalnię korzystnych dla naszego zdrowia mikroelementów, zwłaszcza witamin z grupy B, E, C oraz witaminy PP potocznie zwanej niacyną. Jeżyny użyczają temu naturalnemu napojowi swojej głębokiej, ciemnej barwy, przez co trudno mu się oprzeć. Świeży aromat naturalnie mętnego soku z jabłek i jeżyn jest jak wspomnienie zapachu wiosennego lasu. Zejdź z utartej ścieżki i sprawdź sam, dlaczego połączenie tych pozornie odległych smaków jest tak wyjątkowe.

 

Cena ok 3 zł/ 225 ml

 

 

 

 

 



FORUM - bieżące dyskusje

Ubrania hand made
Ja się uczę robienia na drutach, żeby mieć własnoręcznie wydziergane sweterki...
Fryzura na półmetek/połowinki
Taka jak na wesele, bo impreza przecież podobna;)
Nauka niemieckiego
Fajnie byłoby uczyć się z native speakerem albo kimś, kto był parę lat w Niemczech...
Jęczmień znacznych rozmiarów
Warto często przemywać oczy np. naparem z rumianku...