Ogrody Natury – Sok z jabłek i jeżyn

7 października 2016, dodał: ACHA PR
Artykuł zewnętrzny

Chociaż jeżyny przegrywają popularnością na rzecz swoich słodkich malinowych kuzynek, warto odkryć co te czarne owoce mają nam do zaoferowania. Ich smak, wyraźny, intensywny i subtelnie kwaśny, doskonale komponuje się z wieloma deserami, ale jest też świetnym uzupełnieniem innych owoców. Świadczy o tym chociażby naturalnie mętny sok z jabłek i jeżyn.

jabłko_jeżyna_Ogrody Natury

Zarówno jabłka jak i jeżyny to tradycyjne polskie owoce, które doskonale się uzupełniają, nie tylko pod względem smaku, ale też zawartości odżywczej. Stanowią one bowiem prawdziwą kopalnię korzystnych dla naszego zdrowia mikroelementów, zwłaszcza witamin z grupy B, E, C oraz witaminy PP potocznie zwanej niacyną. Jeżyny użyczają temu naturalnemu napojowi swojej głębokiej, ciemnej barwy, przez co trudno mu się oprzeć. Świeży aromat naturalnie mętnego soku z jabłek i jeżyn jest jak wspomnienie zapachu wiosennego lasu. Zejdź z utartej ścieżki i sprawdź sam, dlaczego połączenie tych pozornie odległych smaków jest tak wyjątkowe.

 

Cena ok 3 zł/ 225 ml

 

 

 

 

 



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...